13 Ocak 2014 Pazartesi

Acem Pilavı Oktay Usta 13/01/2014



Özeti: Herkesin sevip beğendiği Acem Pilavı yemek tarifini sizlerle paylaşmak istiyorum, umarım sizlerde beğenirsiniz.


Acem Pilavı Oktay Usta Malzemeler


250 gr. kuzu kuşbaşı
3 su bardağı pirinç
3 adet havuç
3 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı tereyağ
Karabiber
Tuz


Acem Pilavı Oktay Usta


Pirinci ılık tuzlu suda 30 dakika bekletin.
Tencereye margarin koyup kuzu kuşbaşı etleri ekleyin.
Etler suyunu bırakıp çekene kadar kavurun.
Zar şeklinde... tarifin devamını Acem Pilavı Oktay Usta başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder