5 Nisan 2014 Cumartesi

Sebze kavurma | Çorba Yemek Tarifleri



Özeti:

Sebze Kavurma - Malzemeler - İçindekiler
2 adet kabak
2 adet havuç
250 gr taze fasulye
2 adet dolmalık biber
1 adet kesme şeker
3 diş sarımsak
2 çorba kaşığı sıvı yağ
3 dal fesleğen
karabiber
tuz
Sebze Kavurma - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı
Sebzleri julyen usulü (uzunlamasına) doğrayın. Tencerede yağı kızdırın fasulyeleri, sonra havuçları, kabağı, biberleri ve şekeri ilave edip sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. 1 dal... tarifin devamını Sebze kavurma başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder