22 Şubat 2014 Cumartesi

Kurban kavurması 22/02/2014



Kurban kavurması | Çorba Yemek Tarifleri


kavurma , kavurma tarifleri , Kurban Kavurması , Kurban Kavurması Nasıl Hazırlanır , Kurban Kavurması Nasıl Yapılır , Kurban Kavurması Tarifi , Lezzetli Kavurmalar



Özeti:  


Kurban kavurması MALZEMELER
500 Gr Kurbanlık Koyun/Kuzu Eti
100 Gr Kuyruk Yağı
Tuz
Karabiber

Kurban kavurması HAZIRLANIŞI

Kurbanlık etinizin üzerindeki iç yağ ve zarları...

Etiketleri: kavurma , kavurma tarifleri , Kurban Kavurması , Kurban Kavurması Nasıl Hazırlanır , Kurban Kavurması Nasıl Yapılır , Kurban Kavurması Tarifi , Lezzetli Kavurmalar


Özetin devamını görüntülemek için tıklayınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder