19 Mart 2014 Çarşamba

Tandır kebabı | Çorba Yemek Tarifleri



Özeti:
Tandır kebabı İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

650 gr Kuzu Kol
1 Adet Limon
1 Adet Soğan
4 Adet Domates
4 Adet Sivribiber
4 Adet Patates
Karabiber
TuzTandır kebabı HAZIRLANIŞI




Kuzu kolu yıkayıp fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine limon suyunu sıkıp tuz ve karabiber serpin.
Domates, soğan ve sivri biberleri küçük küçük doğrayıp kuzu kolun yanına yerleştirin. Kızgın fırında 45 dakika pişirin.
Patatesleri yağda kızartıp etin yanında servis yapın.... tarifin devamını Tandır kebabı başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder